Even voorstellen…..

 

“Foto’s zeggen soms meer dan woorden”

QuickFotografie / QuickNieuws is vol passie, creatief en onzichtbaar op cruciale momenten! Ik hou er van om mijn grenzen op te zoeken met als resultaat de mooiste foto’s.

Sinds jaar en dag leg ik naast mijn nieuwsfoto’s ook de mooiste herinneringen vast op digitaal beeldformaat. Humor en gezelligheid; onmisbare factoren waarmee ik een ontspannen sfeer creëer die de foto’s net dat beetje meer glans geven.

Met zoveel mogelijk natuurlijk licht voel ik mij in mijn element. Mijn stijl is gezellig, sportief, romantisch, intiem maar ook journalistiek. Elke foto vertelt een verhaal. Je herkent mijn foto’s meteen.

Ik werk in de Provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Met grote regelmaat lever ik foto’s aan de Landelijke Media, Sport in Nederland, diverse lokale en regionale kranten, landelijke bladen, landelijke magazines, tijdschriften, clubbladen, websites enz.

Als je vragen hebt over mijn fotografie neem dan gerust contact met me op via het contactformulier op mijn website www.quickfotografie.nl of stuur een e-mail naar info@quickfotografie.nl

QuickFotografie / QuickNieuws is lid van de NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten)

QuickFotografie

Image courtesy of QuickFotografie